Welkom!

Kinderdagverblijf “De Bengeltjes” is in het leven geroepen met een heel specifieke visie: het welzijn van het jonge kind voorop stellen, gekaderd in een individuele benadering en een huiselijke sfeer.

Dat proberen we elke dag opnieuw te bereiken doorde lat voor onszelf telkens weer hoger te leggen en het streven naar kwaliteit in het hoogste vaandel te dragen.
Op die manier bieden we een warme thuis voor elk kind dat bij ons opgevangen wordt. Van het eigen ritme van een pril baby’tje tot de structuur die we aan onze schoolrijpe peuters bieden, elk kind krijgt de zorg, aandacht en toewijding waar het recht op en nood aan heeft. Het is dan ook van het grootste belang dat u weet waar “De Bengeltjes” voor staat.

Op deze manier weet u wat u van ons mag verwachten en daar horen kristalheldere afspraken bij. Dergelijke afspraken willen we dan ook maken in de vorm van een huishoudelijk reglement en opvangplan.

Dit omvat een overzicht van alle zaken die belangrijk zijn binnen ons kinderdagverblijf. Op zich biedt dit al heel wat informatie over het reilen en het zeilen in “De Bengeltjes”.

Met dit huishoudelijk reglement en het woordje uitleg dat we verschaffen bij uw eerste bezoek aan ons kinderdagverblijf, willen wij jullie volledig informeren.
Desalniettemin zijn wij steeds beschikbaar voor welke vraag dan ook.

Kinderdagverblijf “De Bengeltjes” is opgericht sinds 6 januari 2003 door Elke Van den Eynde en staat onder toezicht van Kind en Gezin. Het kinderdagverblijf heeft een vergunning kinderopvang voor baby’s en peuters. Het voldoet aan de regelgeving die Kind en Gezin en de overheid stelt.

De leidinggevende is mevrouw Elke Van den Eynde. Als meewerkende zelfstandige coördineert zij de activiteiten. Je kan haar telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag van 07u00 tot 18u00 op het nummer 053/70 78 65.

Alle begeleiders zijn gediplomeerde of gekwalificeerde kinderverzorgsters. Jaarlijks volgen zijn dan ook nog de nodige vormingen en extra opleidingen waaronder zij ook beschikken over de vooropgestelde regelgeving van kind en gezin.